top of page
  • Foto van schrijverBerben Martin

Waar moet u aan denken bij renovatiewerken?

Bijgewerkt op: 11 mei 2023

Stappenplan voor renovatie

Een renovatieproject is een grote gebeurtenis die veel tijd, energie en geld vraagt. U doet er dus goed aan zo'n project goed voor te bereiden en niets over het hoofd te zien. Met dit praktische stappenplan reiken we u een duidelijk houvast aan zodat u achteraf kunt terugblikken op een geslaagde verbouwing.Renovatie woning in Leuven
Renovatiewerken Martin Berben in Hechtel


Bezint eer ge begint

Wie een renovatie wil (laten) uitvoeren, moet op voorhand goed nadenken over wat hij precies wil, welke financiële middelen hij ter beschikking heeft en welke vereisten hij heeft. Met andere woorden: denk eerst goed na over hoe u uw huis wilt aanpassen aan uw wensen en behoeften en hoeveel geld u beschikbaar hebt om uw droomproject uit te voeren. Met een duidelijk concept komt u al een heel eind.


Werk aan uw bouwconcept

Hebt u voor uzelf een duidelijk beeld hoe u uw huis wilt aangepast zien? Dan is het de hoogste tijd om alle plannen door een architect in een bouwplan te laten gieten. Daarna zoekt u een aannemer om alle werken professioneel te laten uitvoeren.

Voor het zover is, moet u eerst zekerheid hebben over het budget dat u nodig hebt voor uw verbouwingswerken en moet u de nodige formaliteiten regelen, waaronder vergunningen aanvragen en eventuele andere administratieve zaken rond krijgen. Pas dan kunnen de werken starten en komt u eindelijk dichter in de buurt van uw einddoel: uw eigen comfortabele stek die helemaal verbouwd is volgens uw wensen.


Ga in zee met een professional

Martin Berben is een verbouwbedrijf met jarenlange ervaring in de begeleiding en uitvoering van renovatieprojecten. Daarbij staan vakkennis en persoonlijke begeleiding centraal. Dankzij onze heldere communicatie weet u op elk moment waaraan en waaraf. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden voor uw renovatieproject? Neem dan zeker contact op met Martin Berben voor meer informatie over uw renovatie-opties.

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page