top of page

Bedrijfsprofiel

BVBA Berben Martin is in de voorbije 20 jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Leuven. We werken met een team van uiterst ervaren medewerkers die de meest complexe bouwprojecten tot een goed einde kunnen brengen. De grote verscheidenheid aan projecten in Limburg die we kunnen afleveren is één van onze grootste troeven. Of het nu gaat om een nieuwbouw of verbouwing, een betonnen kelder of een machinefundering, ... 

Steeds staan we er voor garant dat enkel de beste kwaliteit geleverd zal worden voor uw project.

Lees hier meer over ons bedrijf:

Onze visie

Kwaliteitsbewaking

Onze standaarden liggen zeer hoog. Dat hoort ook zo te zijn! De meeste bouwers wagen zich maar één keer aan het avontuur om een nieuwbouw te zetten, het is dan ook van het grootste belang dat alles van de eerste keer correct verloopt. Daarom waken we er steeds over dat we de hoogste kwaliteit blijven handhaven.

Nauwe samenwerking met onze klanten

Het is en blijft úw bouwproject, úw idee. Onze job is om deze concepten om te zetten tot werkelijkheid. Hiervoor is een nauwe samenwerking met onze klanten onontbeerlijk. We begeleiden u doorheen het hele bouwproject door middel van een open en duidelijke communicatie. Op die manier spelen we kort op de bal en heeft u garantie dat het gewenste eindresultaat behaald wordt.

Moeilijk kan ook

Een ambitieus bouwproject? We zijn niet bang van een uitdaging. Doorheen de jaren hebben we reeds heel wat innovatieve projecten verwezenlijkt. BVBA Berben Martin heeft hiervoor alle nodige ingrediënten: jarenlange ervaring, creativiteit, technische know-how en gezond boerenverstand.

Personeel

Van links naar rechts: Koert Vandael (metselaar), Marc Vaesen (vrachtwagenchauffeur en bouwkraanmachinist), Tom Custers (metselaar), Alain Blochousse (metselaar), Rob Weyen (metselaar), Bart Corthouts (ploegbaas), Noëlla Feyen (zaakvoerder) en Martin Berben (zaakvoerder).

onzevisie
personee

Machinepark

Bij BVBA Berben Martin beschikken we over een uitgebreid machinepark. Zo hebben we steeds de nodige materialen voor handen om de werken op een snelle en efficiënte manier uit te voeren. Een greep uit ons machinepark kunt u hieronder vinden.

Laders & Graafmachines

Onze laders en graafmachines zijn allen van het merk Bobcat. Bobcat staat voor bedrijfszekerheid en uitstekende prestaties. We gebruiken deze voor grondwerken, verbouwingswerken, puin afvoeren,... De machines staan ons toe om een vlotte voortgang van onze projecten te realiseren.

Geschiedenis

  • 1989: Oprichting Algemeen Bouwbedrijf Berben Martin BVBA door zaakvoerders Martin Berben en Noëlla Feyen

  • 1992: Eerste werknemer in dienst

  • 1994: Realisatie van steeds grotere bouwprojecten. Er kwam een toenemende vraag naar het plaatsen van betonnen waterdichte kelders, grote verbouwingen, stabiliteitswerken, onderschroeiïngen,...

  • 1999: Het personeelsbestand groeide uit tot 7 vakbekwame werknemers

  • 2005: Aankoop van Trimble Totaal Station LM80; een technische hoogstand i.v.m. het uitzetten van woningen, putten, kelders, ... Hiermee kan er perfect volgens de plannen van de architect gewerkt worden. De kwaliteit wordt hiermee steeds verzekerd.

  • 2009: Huldiging door VOKA omwille van 20-jarig bestaan

  • 2012: Vakmanschap en inzet van heel de ploeg maken ons bedrijf tot wat het vandaag is.

machinpark
last
bottom of page